En İyi Netflix Dizileri ve Tavsiyeler

Resim
En iyi netflix dizileri ile ilgili sizler için uzun süredir bir yazı hazırlamak istiyordum. Ama bir türlü zaman olmuyordu. En sonunda zamanı buldum ve sizler için en iyi netflix dizileri ve konuları ile ilgili güzel bir liste hazırladım. Gerek dünyada gerekse ülkemizde yabancı diziler çok büyük bir ilgi görüyor. Her geçen günde bu ilgi de artarak devam ediyor. Ben eskiden beri yabancı dizi izleyen biri olarak gelişmeleri takip ederken aslında hiç zorlanmıyorum diyebilirim. Eskiden yabancı dizi izliyorum dediğim zaman insanlar boş boş yüzüme bakıyordu şimdi en azından bir çok kişi ile bu diziler hakkında konuşma şansı yakalıyoruz. Neyse lafı uzatmadan sizler için hazırladığım netflix dizi önerileri ile ilgili bilgiler vermek istiyorum. Listeye dahil edeceğim dizilerin imdb puanları oldukça yüksek. Eğer yeni bir yabancı dizi izlemek istiyorsanız kesinlikle sizler için hazırladığım netflix dizi listesi içerisinde yer alan dizilerden başlamalısınız. Seçtiğim diziler genelde en çok i

En İyi En Çok İzlenen Animasyon Filmleri

En çok izlenen animasyon filmleri listesi hazırlanırken çok büyük bir heyecan ile hazırladım diyebilirim :) Ne kadar yaşım 30+ olsa da animasyon filmleri izlemesi benim için gerçekten çok zevkli. Sizler için hazırladığım listemde mutlaka izlenmesi gereken animasyon filmlerini bulabilirsiniz.

Animasyon filmleri izlerken bazen sıkılabilirsiniz ama şuna emin olabilirsiniz ki çok gülersiniz :) Şahsen ben çok gülüyorum diyebilirim. Ayrıca çocuklar için önerilen animasyon filmleri sayesinde çocuklarınızda bir çok şeyi bu eğitici animasyon filmleri ile öğrenebilirler. Neyse lafı çok uzatmadan sizlerle efsane mutlaka izlenmesi gereken animasyon filmlerini listeleyeyim. Listeyi her geçen gün güncellemek için büyük uğraş vereceğime emin olabilirsiniz :)

1) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin


en iyi animasyon filmi ejderhanı nasıl eğitirsin
En çok izlenen animasyon filmleri: Ejderhanı Nasıl Eğitirsin
Mutlaka izlenmesi gereken animasyon filmleri içerisinde ilk sırada kesinlikle ejderhanı nasıl eğitirsin filmi olmalı diye düşünüyorum. Filmi izlemeye başladığım zaman ilk olarak film biraz sıkıcı gibi geldi yalan yok ama filmi izledikçe çok sevdim. Filmin detaylarını ise daha önce en çok izlenen yabancı filmler başlıklı yazımda bahsetmiştim. Ondan dolayı burada çok detaylara girmek istemiyorum :) Özellikle çocuklarla izlenecek animasyon filmi arıyorsanız ejderhanı nasıl eğitirsin filmi kesinlikle ilk sırada olmalıdır.


 
2) Bolt
Tavsiye animasyon filmleri: Bolt
En iyi animasyon filmleri listemizde ikinci sırada 26 Aralık 2008 yapımı Bolt filmi var. İMDB puanı yüksek animasyon filmleri içerisinde kendisine yer bulan BOLT filmi 310 milyon USD gişe hasılatı elde etmiş bir filmdir. 1 saat 37 dakika olan bu filmimizde macera ve dram birlikte işlenmiştir. Filmden kısaca bahsetmek gerekirse; Bolt isimli köpeğimizi birisi köpek barınağından satın alır. Bolt daha sonra bir TV kahramanı olur. Ama Bolt bunun farkında değildir. Rol ile gerçek hayatı birbirine karıştırır. Bir gün çok sevdiği sahibinin başına kötü bir şey geldiğini düşünerek film setinden kaçar ve macera başlar. Oldukça güzel ve çocuklarla mutlaka izlenmesi gereken  animasyon filmleri içerisinde yer alması gerektiğini düşündüğüm bu animasyon filmini mutlaka izlemenizi öneririm. Kesinlikle pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz. Bana güvenin :)


3) Aşçı Fare
mutlaka izlenmesi gereken animasyon filmleri aşçı fare
Mutlaka izlenmesi gereken animasyon filmleri: Aşçı Fare
En çok izlenen animasyon filmleri içerisinde yine benim en çok sevdiğim filmlerden birisi olan Aşçı Fare var. Özellikle yemek yapmayı seviyorsanız bu fareye bayılacaksınız diyebilirim :) Gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmleri içerisinde kendisine yer bulan bu filmde baş rolümüz Ramy adındaki farenin tek hayali,bir gün ünlü bir Fransız aşçı olmaktır.Bunun için her şeyi göze alan Ramy,kendini tesadüfen Paris’in ünlü bir restoranında bulur. Burada aşçı olmak için gayret gösteren bir çocukla birlikte oldukça güzel bir maceraya girerler ve bu macera ile Fransa'nın en iyi gurmesinden tam not almayı başarırlar. Ama bu yemekleri bir farenin yaptığını öğrenen aşçı başı sizce neler yapmıştır ? İşte burada macera başlıyor kesinlikle severek izleyeceğiniz gülmekten karnınızın ağrıyacağı bir film diyebilirim.



4) Yukarı Bak
romantik animasyon filmleri yukarı bak
En iyi animasyon filmleri: Yukarı Bak
Romantik animasyon filmleri arayanlar için biçilmiş kaftan Yukarı Bak :) Tabii bazıları için bir macera filmi de olabilir ama benim için kesinlikle romantik bir filmdir diyebilirim. 2009 yılı yapımı olan bir film olan Yukarı Bak izleyiciler tarafından çok beğenilen ve İMDB puanı yüksek animasyon filmleri içerisinde kendisine yer buluyor. Filmimizde yer alan iki aşığın bir çok hayali vardır. Gençken bir çok hayalini gerçekleştiren çiftlerimizden birisi belirli bir zaman sonra vefat eder. Eşinin hayalini yerine getirmek isteyen adam evini bir dağın tepesine taşımak için evinin üstüne balonlarla çok güzel bir sistem kurar ve bu sistem ile evini o dağın tepesine taşıma çalışır. Oldukça heyecanlı ve komik bir olan Yukarı Bak animasyon filmi mutlaka izlenmesi gereken filmler içerisinde kendisine yer buluyor.

 
4) Shrek 

En iyi animasyon filmleri: Shrek

 5) Kayıp Balık Nemo

Animasyon filmleri öneriler, tavsiyeler: Kayıp Balık Nemo

6) Sevimli Canavarlar

Tavsiye animasyon filmleri: Sevimli Canavarlar

7) Oyuncak Hikayesi Serisi

Çocuklar için animasyon filmleri: Oyuncak Hikayesi

8) VOL-i

Eğitici animasyon filmleri: Wall-E

9) İnanılmaz Aile

En çok izlenen animasyon filmleri: İnanılmaz Aile

10) Buz Devri Serisi

En komik animasyon filmleri: Buz Devri

11) Arabalar

Efsane animasyon filmleri: Arabalar

12) Neşeli Ayaklar

Gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmleri: Neşeli Ayaklar

13) Coco

Efsane animasyon filmleri: Coco

14) Rango

En iyi animasyon filmleri: Rango

15) Kung Fu Panda

En yeni animasyon filmleri: Kung Fu Panda

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En İyi Yabancı Diziler :25+ İMDB 8.0 Üzeri Diziler

İMDB Puanı En Yüksek Yabancı Diziler