En İyi Netflix Dizileri ve Tavsiyeler

Resim
En iyi netflix dizileri ile ilgili sizler için uzun süredir bir yazı hazırlamak istiyordum. Ama bir türlü zaman olmuyordu. En sonunda zamanı buldum ve sizler için en iyi netflix dizileri ve konuları ile ilgili güzel bir liste hazırladım. Gerek dünyada gerekse ülkemizde yabancı diziler çok büyük bir ilgi görüyor. Her geçen günde bu ilgi de artarak devam ediyor. Ben eskiden beri yabancı dizi izleyen biri olarak gelişmeleri takip ederken aslında hiç zorlanmıyorum diyebilirim. Eskiden yabancı dizi izliyorum dediğim zaman insanlar boş boş yüzüme bakıyordu şimdi en azından bir çok kişi ile bu diziler hakkında konuşma şansı yakalıyoruz. Neyse lafı uzatmadan sizler için hazırladığım netflix dizi önerileri ile ilgili bilgiler vermek istiyorum. Listeye dahil edeceğim dizilerin imdb puanları oldukça yüksek. Eğer yeni bir yabancı dizi izlemek istiyorsanız kesinlikle sizler için hazırladığım netflix dizi listesi içerisinde yer alan dizilerden başlamalısınız. Seçtiğim diziler genelde en çok i

En İyi Yabancı Diziler :25+ İMDB 8.0 Üzeri Diziler

Merhabalar arkadaşlar sizlere bu yazımda birbirinden kaliteli ve en güzel 25+ en iyi yabancı dizi listesi sunacağım. En iyi yabancı diziler ile ilgili bilgileri sitemizde bulabilirsiniz ve yabancı bir film izlemeden önce burada yer alan bilgiler sayesinde kaliteli yabancı dizileri izleyerek zaman kaybı yaşamazsınız. Şimdi sizlerle imdb puanı 8.0 ve üzeri olan yabancı dizi listesini sunacağım.

Bu yazı ile hangi yabancı diziyi izlemeliyim, hangi yabancı dizi izlenir, ve en iyi yabancı dizi sıralaması ve listesini öğrenebilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz :)


1) Shameless (IMDb 8.7)

Evet arkadaşlar en iyi yabancı diziler listemizde 1.numarada Shameless var. İmdb'den 8.7 alan bu filmde bir aile içerisinde yer alan tüm herkes pis işlere bulaşmışlar. Babaları sorunlu olan bu aile içerisinde 6 çocuk var ve bu çocukları da maalesef anneleri terk etmiş durumda. Bu dizi ile trajikomik bir hikayeyi izleyebilirsiniz. Ayrıca bu dizinin Türkiye'de de bir uyarlaması yapıldı arkadaşlar. Dizinin ismini vermeyim :) Ama eğer trajikomik bir film izlemek isterseniz bu film size göre diyebilirim. Eleştirmenler tarafından övgüler alan dizi Amerika'da yüksek reyting dereceleri elde etmiştir.Yapılan açıklamalar ile izleyen sayısını %50 arttıran bu dizimiz 2018 eylül ekim gibi tekrar ekranlara gelecek.

En iyi yabancı dizi tavsiyeleri: Shameless

IMBD Puanı: 8.7

Başlama Tarihi: 9 Ocak 2011

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 8

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 9. Sezon  2018 Eylül-Ekim tarihinde başlayacak.


2) Lethal Weapon (IMDb 8.1)

En çok izlenen yabancı diziler listemize Lethal Weapon ile devam ediyoruz. İmdb puanı çok iyi olan diziler içerisinde kendisine yer bulan Lethal Weapon 2.sezon finalini yaptım. 3.sezonun ise 2018 senesinin sonlarına doğru gelmesi bekleniyor.

İlk sezonunda harika bir izlenme sağlayan dizi 2.sezonda aynı başarıyı yakalamasa da diziyi sevenler bence diziye bir şans daha verdi diyebilirim. Aslında izlenmeleri biraz düşsede Lethal Weapon yeni sezon bölümleri bizlerle olacak diye düşünüyorum. Diziyi takip etmeyenler için kısaca dizinden bahsedelim.

Teksaslı eski asker ve polis olan Martin Riggs karısı bebeğini kaybedince Los Angelas’a taşınır. Karısının ve çocuğunun ölümünü atlatamayan Riggs’in yaşama yeniden tutunma gibi bir çabası bulunmamaktadır. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığı için sürekli tehlikeli görevlerde yer almayı seven Martin, orta yaşlı dedektif Roger Murtaugh ile tanışır. Bundan sonra ise bu ikilinin artık sürükleyici maceraları bizim karşımıza çıkar.

en iyi yabancı diziler Lethal Weapon
En çok izlenen yabancı diziler: Lethal Weapon


IMBD Puanı: 8.1

Başlama Tarihi: 2016

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 2

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 3. Sezon  2018 tarihinin sonlarında başlayacak.


3) La Casa De Papel (IMDb 8.7)

En iyi yabancı diziler listesi içerisinde 3.sırada yer verdiğimiz La Casa De Papel 2017 yılı içerisinde en çok izlenen yabancı diziler içerisinde kendisine yer buldu. Film İspanyol yapımı bir film olmasına karşın Türkiye içerisinde de oldukça popüler bir kitlesi var ve çok izlenen diziler içerisinde kendisine yer buluyor. Ayrıca dizinin Türkçe anlamı da arkadaşlar Kağıt Evi demek. İspanya Kraliyet darphanesini soymak için bir araya gelen grup gerçekten zor bir gruptur. Bu grubun maceralarının anlatıldığı gayet ilgi çekici ve aksiyon dolu bir dizi.Dizi bazı kesimler tarafından şimdiden gelmiş geçmiş en iyi diziler içerisinde kendisine yer buldu bile. Dizi ilk olarak 9 bölüm daha sonra 6 bölüm olmak üzere toplam 15 bölüm oynadı. Daha sonra ise Netflix tarafından satın alındı.


en iyi yabancı diziler La casa de papel
En güzel yabancı dizi önerileri: La Casa De Papel


IMBD Puanı: 8.7

Başlama Tarihi: 2017

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 2

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 3. Sezon  2018 Aralık tarihinde yayınlanması bekleniyor.

4) The Flash (IMDb 8.2)

En iyi diziler listemize son hız devam ediyoruz. 4.sırada 2014 yapımı olan ve drama, aksiyon ve macera içeren oldukça fantastik bir dizi olan The Flash var. Klasik süper kahraman filmlerinden bence farklı olan bu yapım oldukça hoşunuza gidecektir. Polis biriminde çalışan Barry bir gün üzerine yıldırım düşmesi sonucu süper hızlı bir karakter olur ve ismi de Flash olarak gelişir. Tek görevi ise kötü adamları ele geçirmektir.

Dizi ilk sezonunda yoğun bir ilgi görse de ilerleyen sezonlarda izleyiciler tarafından çok beğenilmedi. The Flash dizisinin yeni sezonu ise yine 2018 senesinde bizlerle olacaktır.

En iyi yabancı dizi tavsiyeleri ve önerileri: The Flash

IMBD Puanı: 8.2

Başlama Tarihi: 2014

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 4

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 5. Sezon  2018 Ekim tarihinde yayınlanması bekleniyor.

5) The Punisher (IMDb 8.9)

En iyi yabancı diziler listesi içerisinde kendisine yer alan diğer bir dizi de The Punisher. Aksiyon ve maceranın bol olduğu Marvel ve Netflix ortak yapımı olan bu dizi içerisinde, Frank isimli karakterimiz suçlularla savaşıyor ve onları yakalamaya çalışıyor. İMDB puanı yüksek yabancı diziler içerisinde de yer alan bu dizi içerisinde eski asker Frank eşini ve kızını iki mafyanın çatışması ile kaybeder. Durum böyle olunca ABD içerisinde yaşayan tüm kötü adamları yok etmeyi kafasına koyar. Dizinin 1.sezonu 13 bölüm olarak çekilmiştir.

The Punisher dizisi ile ilgili biraz daha bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim. 1986 yılında ilk olarak bir çizgi film olarak hayatımıza girdi daha sonra 2004 yılında bir film uyarlaması oldu. Son olarak 2005 yılında ise arkadaşlar bir oyun ile karşımıza çıkmıştı.

Dizi içerisinde bir çok aksiyon dolu sahne var.  Eğer aksiyon sahnelerini seviyorsanız bu dizi tam da size göre diyebilirim. Zaten imdb puanı da dizinin kalitesini gösteriyor. Ayrıca The Punisher dizisinin 2.sezonun ne zaman çıkacağı ise net değil. 2019 senesinde geleceği tahmin ediliyor.

en iyi yabancı diziler the punisher
İmdb yüksek en iyi yabancı diziler: The Punisher


IMBD Puanı: 8.9

Başlama Tarihi: 2017

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 1

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 2. Sezon  2019  tarihinde yayınlanması bekleniyor.

6) Hannibal (IMDb 8.6)

Thomas Harris'in Kuzuların Sessizliği'nin devamı olarak yazdığı romandan uyarlama olan Hannibal dizisi en iyi yabancı diziler sıralaması içerisinde 6.sırada yer alıyor. Şimdiye kadar paylaştığım dizler içerisinde benim severek izledim ama 4.sezonu maalesef yayınlanmayan Hannibal dizisi korku ve dram konuları ile ön plana çıkıyor.

Hannibal NBC kanalında 3 sezon sürmüş olan bu diziyi izlemeyenler varsa kesinlikle izlemelerini şiddetle öneririm :)

en iyi yabancı diziler hannibal
En kaliteli yabancı diziler: Hannibal


IMBD Puanı: 8.6

Başlama Tarihi: 2013

Dizi Devam Ediyor Mu: Hayır

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 3

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: -

7) Dark (IMDb 8.7)

Almanya'nın Winden isimli kasabasında Erik isimli genç kaçırılmıştır. Bu gencin kaçırılması ve halen bulunamamış olması tüm kasabayı tedirgin etmiştir ve korkutmuştur. İnsnanlar Erik'in neden kaybolduğunu anlamaya çalışsalar da bunu bir türlü başaramazlar.

En çok izlenen yabancı diziler içerisinde kendisine yer bulan Dark dizisi ile aksiyon ve macerayı bir arada yaşayabilirsiniz. Klişe korku ya da gerilim filmlerinden gerçekten uzak kaliteli bir yapım olduğunu düşünüyorum. Açıkça söylemek gerekirse Dark dizisini izlemeye başladığımda özellikle de ilk bölümden çok bir şey anlamadım. Daha sonra diziyi dikkatli bir şekilde izledikçe neyin ne olduğunu daha iyi anladım. Dizinin ilk bölümü belki sizlere sıkıcı gelebilir. Ama Dark dizisinin ilk bölümü sonraki bölümler için çok fazla ip uçları veriyor. Kesinlikle dikkatli bir şekilde izlemenizi tavsiye ediyorum.

En iyi yabancı dizi listesi içerisinde yer alan bir Alman filmi olan Dark bilim kurgu, gerilim, aksiyon gibi sahnelerin çok yer aldığı bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Benden tavsiye kesinlikle izlemeye başlayın :) 1.sezonu 10 bölüm olarak çekilen Dark dizinin yeni sezon bölümleri ise 2018 senesinde bizlerle olacak.

En iyi bilim kurgu dizileri: Dark


IMBD Puanı: 8.7

Başlama Tarihi: 2017

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 1

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 2018 yılının son aylarına doğru

8) Counterpart (IMDb 8.2)

İzlenebilecek en iyi yabancı diziler listesi içerisinde yer vermek istediğim diğer bir dizi ise bilim kurgu sevenlerin gerçekten hayran olacağı Counterpark dizisi. Bu dizimiz Almanya'da geçiyor ve oyuncu kadrosu içerisinde Oscar ödüllü J.K Simmons var.

Counterpart isimli dizimizin başkarakteri Howard eşini bir trafik kazası sonrası kaybetmiştir ve onu her gün ziyarete gitmektedir. Ayrıca Howard arkadaşlar bir devlet kurumunda çalışmaktadır.

Bilim kurgu dizilerine eğer merakınız varsa işte burada müthiş bir detay geliyor. İkinci dünya savaşı sonrası dünyamız dışında bir paralel evren keşfediliyor. Bu paralel evrende bir tane daha biz var. Çalıştığı kurumda bu paralel evrene bir geçiş olduğunu öğrenen Howard, diğer evrende gizli bir ajan olduğunu öğrenir.

Dizinin bence tek eksi tarafı yeni bölümlerinin geç yayınlanacak olması. 45 günde bir yayınlanaak dizi bu arada. Biliyorum biraz geç ve beklemesi zor olacaktır ama deyeceğini düşünüyorum. Ama dizi daha şimdiden arkadaşlar 2 sezonluk anlaşma sağlamış. Dizinin ilk bölümünü izlediğinizde bence dizi dikkatinizi çekecektir diye düşünüyorum.

En çok tavsiye edilen yabancı diziler:Counterpart

IMBD Puanı: 8.2

Başlama Tarihi: 2017

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 1

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 2018 yılında devam ediyor

9) Big Little Lies (IMDb 8.6)

En güzel yabancı diziler tavsiyeleri içerisinde şimdi sizler sunmak istediğim dizi Big Little Lies.Liane Moriarty’nin aynı isimli kitabından uyarlanarak 2017 senesi içerisinde izleyicilerle buluştu.

Güçlü kadrosu ile devam eden yabancı diziler içerisinde yer alan Big Little Lies'in ilk bölümü beni çok etkiledi. Kesinlikle çok beğeneceğinizi düşündüğüm bir dizi. İmdb puanı yüksek olan dizi zaten kalitesiyle ilk bölümde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Nicole Kidman gerçekten harika bir oyuncu kendisini çok seviyorum :)

Bir ortaokulda gerçekleştirilen cinayeti anlatan dizi de sır perdesi kalktığında acaba cinayeti işleyen kim çıkacak?  Polis yaptığı araştırmasıyla olayı aydınlatmak isterken olayların daha da karıştığı görülüyor. Çünkü herkes birbirinden şüphelenmeye başlıyor. Aksiyon ve heyecanın gerçekten dorukta olacağını düşündüğüm bu dizi kesinlikle tavsiye edilen yabancı diziler arasında.

En güzel yabancı diziler: Big Little Lies

IMBD Puanı:
 8.6

Başlama Tarihi: 2017

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 1

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 2018 yılında devam ediyor

10) Chuck (IMDb 8.2)

İmdb puanı yüksek yabancı diziler içerisinde bir komedi dizisi olan Chuck dizisini listemizde dahil ettik. Final yapmış yabancı dizilerden olsa da izlemek isteyenler olur diye sizlerle paylaşıyorum. İmdb puanlama sisteminden 8.2 gibi oldukça yüksek bir puan alan Chuck komedi dizisi 2007 yılında başlamıştır ve 5 sezon (91 bölüm) sonunda 2012 yılında final yapmıştır. Dizinin her bir bölümü 43 dakika kadar sürmektedir. Chuck dizisinin konusu ise oldukça güzel. Chuck bir bilgisayar şirketinde teknisyen olarak çalışmaktadır.

Aslında bilgisayar mühendisi olan Chuck maalesef bir arkadaşının oyununa gelir ve okulu bitiremez. Ayrıca arkadaşı tarafından kız arkadaşı da elinden alınan Chuck için yeni ve zor bir hayat vardır. Komedi aksiyon türünde bir yapım olan Chuck dizisini bu yıl izledim ve çok beğendim. Yabancı dizi tavsiyeleri içerisinde kesinlikle yer verdiğim Chuck dizisi 1.bölümden itibaren bende olumlu bir etki bıraktı. 2.sezon ve 3.sezonunu beğenerek izlediğim dizinin 4 ve 5.sezonları eski sezonlara göre biraz sıkıcı olsa da genel itibari ile çok beğendiğim bir film. Özellikle Chuck karakterinin beynine çeşitli kodların yüklenmesi oldukça güzel ve dikkat çekici.

İmdb puanı yüksek yabancı diziler chuck
İmdb puanı yüksek final yapmış yabancı diziler: Chuck

IMBD Puanı: 8.2

Başlama Tarihi: 2007

Dizi Devam Ediyor Mu: Hayır

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 5

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 2012 Yılında final yapmıştır

11) Vikings (IMDb 8.6)

En çok izlenen yabancı dizi tavsiyeleri listesinde yer alan Vikings İMDB puanı en yüksek diziler içerisinde kendisine yer buluyor. Açıkça söylemek gerekirse Spartacus dizisinden sonra izlediğim ve en çok beğendiğim dizidir diyebilirim. 

2013 senesinde başlayan ve 5.sezonun geçiren Vikings dizisinin 59 bölümü çekilmiştir. İmdb puanı ise 8.6 gibi yüksek bir puandır. Yazarlığını ve yapımcılığını Michael Hirst’in yaptığı dizi Kanada ve İrlanda yapımı bir dizidir. En güzel yabancı diziler sıralaması içerisinde bence ilk 10 içerisinde kesinlikle yer alır. 

Vikingler’in yolculuklarını ve savaşlarını oldukça kaliteli efektler ve grafiklerle işleyen bu dizi sizlerin tarihin eski sayfalarına götürecek bir yapım olarak dikkat çekiyor. Efsane olan Viking Ragnar’ın hikayesi oldukça gerçekçi olarak anlatılmış. Sizlere tavsiyem bu diziye başlarsanız vaktiniz çok olsun. 

Eğer başlarsanız yayınlanan 5 sezonun tamamını izlemek isteyebilirsiniz. Her bölümü oldukça kaliteli ve aksiyonu bol olan bir dizi olduğu için sizlerde bağımlılık yapabilir. Benden söylemesi.


en iyi yabancı dizi önerileri-vikings
En iyi yabancı dizi sıralaması içerisinde Vikings'de yer alıyor

IMBD Puanı:
 8.6

Başlama Tarihi: 2013

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 5

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: Devam ediyor

12) Mr. Robot (IMDb 8.7)

Mutlaka izlenmesi gereken yabancı diziler içerisinde kendisine yer bulan MR.Robot bilişim teknolojileri alanına meraklı herkesin severek izleyeceği oldukça dikkat çeken bir dizidir. En iyi yabancı diziler listesi içerisinde kendisine yer vermezsek olmazdı : ) İMDB puanı ise 8.7 olan Mr.robot 2015 yılı içerisinde başlamıştır. Şu ana kadar 32 bölüm çekilmiştir.

Yazılımcı olan ve dizinin baş rolü Elliot, oldukça bilgili bir bilgisayar korsanıdır. Son zamanlarda izlediğim diziler içerisinde en çok dikkatimi çekenlerden birisi. Başrol olan karakterimiz Elliot çok değişik bir karakter. Sosyal ortamı olmayan ve arkadaş çevresi tarafından da çok takılmayan Elliot, sevdikleri insanlara zarar verenlere, bilgisayarları ile ders verir.

Elliot bir gün iş yerine gider ve çalıştığı teknoloji şirketi bir siber saldırıya uğramıştır. Siber saldırı yapan ekip tarafından aslında esas yapılmak istenen Elliot gibi bilgisayar ve kod bilgisi yüksek bir yazılımcıyı kendi gruplarına katmaktır. Bunun için küçük bir oyunla Elliot’un kafasını karıştırırlar. Bu noktada Mr Robot devreye girer. Mr.robot 4.sezon bölümleri Ekim'in sonuna doğru gelebilir.

Bu bilinmeyen siber saldırı ekibinin lideri odur. Elliot’un sahip olduğu yetenekler ise onu ziyadesiyle tatmin etmektedir. Fsoceity grubu böylece ortaya çıkar. Bu grubun ise gerçek mi yoksa bir hayal ürünü mü olduğu belirlenemez. Çünkü Elliot aslında hasta bir bireydir. En güzel yabancı diziler sıralaması içerisinde yer alan ve teknoloji ile haşır neşir biriyseniz mutlaka bu diziye başlayın derim. Daha fazla detayı ise dizi içinde görmeniz bence daha iyi olacaktır. Son olarak kripto paralarında aktif olarak kullanıldığı şu günlerde bu tarz diziler daha çok dikkat çekecektir.

en çok izlenen yabancı diziler mr robot
En çok izlenen tavsiye edilen yabancı diziler-Mr Robot

IMBD Puanı: 8.7

Başlama Tarihi: 2015

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 3

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 4.sezon ekim 2018 gibi gelecektir.


13) Black Mirror (IMDb 8.9)

İMDB puanı en yüksek yabancı diziler içerisinde yer alan Black Mirror dizisi teknoloji dünyasında yer alan makinelerin aslında bizler için faydası olduğu kadar ne kadar tehlikeli olduklarını da göstermektedir. 2011 senesinde yayınlanan Black Mirror dizisi İngiltere yapımı bir dizidir. Dizi genel olarak teknolojik çağda yaşananları anlatıyor.

Ayrıca dizi içerisinde enterasan ve değişik konular başarılı bir şekilde işleniyor. Ama şu söyle bir sıkıntı var. Gerek sözlüklerde gerekse sosyal medyaya baktığımız zaman bu dizi çok kişi tarafından bilinmiyor. Black Mirror ile Mr.Robot dizilerini birleştirip izlerseniz teknoloji konusundaki görüşleriniz bir hayli değişebilir.

Ben bu iki diziyi izledikten sonra bilgisayarlar, telefonlar konusunda biraz paronayak oldum. İmdb puanı 8.9 olan diziyi kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Son olarak bu dizi 40-60 dakika arasındadır. 3.sezon 5.bölümü ise aklımda kalan en iyi bölümdür. Bu bölümü izlerken daha dikkatli bir şekilde izlerseniz sizler için daha iyi olacaktır. Ayrıca Black Mirror yeni sezon bölümleri ise 2018 yılının sonlarında sizlerle olacak.
imdb puanı en yüksek yabancı dizi black mirror
İmdb yüksek yabancı dizi tavsiyesi: Black Mirror

IMBD Puanı: 8.9

Başlama Tarihi: 2011

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 4

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 5.sezon 2018 sonlarında başlayacaktır.

14) The Alienist (IMDb 7.8)

En iyi yabancı diziler listesi içerisinde 2018 yapımı bir A.B.D yapımı olan bu diziyle devam edelim. Türkçe’ye Ruh Avcısı olarak çevirilen bu dizimiz arkadaşlar bir roman uyarlamasıdır. Dizinin henüz 1.sezonu 10 bölüm olarak yayınlanmıştır. Caleb Carr’ın aynı isimli romanından uyarlanan The Alienist en iyi diziler listesi içerisinde girmeye bence aday bir dizi olacaktır. Dizimiz New York’ta yaşanan olayları anlatmaktadır.

Alienist 1800’lü yıllarda akıl hastaları ile uğraşan kimselere verilen isimler içerisinde yer aldığını da hatırlatmak isterim. 1800’lü yılların New York’unu oldukça değişik ve ilgi çekici bir şekilde de dizi içerisine yerleştirmişler. İMDB puanı şu an için 7.8 olsa da ilerleyen günlerde bu puanın artacağını düşündüğüm için bu diziyi sizlerle paylaşmak istedim. Henüz yeni bir dizi olduğu için kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

en çok izlenen yabancı diziler the alienist
En iyi yabancı diziler listesi - The Alienist
IMBD Puanı: 7.6

Başlama Tarihi: 2018

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 1

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 2018 çekimleri devam ediyor.

15) Mindhunter (IMDb 8.6) 

>Kuşkusuz gelmiş geçmiş en iyi yabancı diziler içerisinde kendisine yer bulabilecek bir dizi ile yazımıza devam edelim. İMDB puanı 8.6 gibi oldukça yüksek olan Mindhunter olaylara farklı bakış açıları ile bakmamızı sağlayacak oldukça iddialı ve kaliteli bir dizi olarak dikkatimi çekti. 2017 yapımı olan dizimizin henüz 1.sezonu geride kaldı ve 10 bölümü çekildi. Dizimiz 1970 yıllarında ABD’de geçiyor

FBI’da çalışan Holden Ford görevlendirildiği son görevde farklı duygular yaşar ve yaşadığı bu travma karşısında suçlular konusunda farklı araştırmalar yapmak gerektiğini düşünür.Holden, Davranış Bilimci Bill Tench ile Amerika’da nam salmış ünlü katillerle görüşmeye başlar. Düşenebiliyor musunuz? Katillerle görüşmeye başlıyorsunuz ve onlarla empati yaparak suçu neden işlediğiniz anlamaya çalışıyorsunuz. Klasik suçlu, polis ilişkisinden daha çok polisle (FBI) ile katiller arasından görüşmeler yapılarak olası suçluları yakalamak, hatta suç işlenmeden önce suçun önüne geçilebileceği düşünülüyor. Gerçekten izlerken hayrete düşeceğinizi düşündüğüm bu diziyi eğer izlemediyseniz mutlaka izleyin derim :)


en çok izlenen yabancı dizi Mindhunter
Gelmiş geçmiş en iyi yabancı diziler-Mindhunter

IMBD Puanı: 8.6

Başlama Tarihi: 2017

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 1

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 2018 çekimleri devam ediyor.

16) 13 Reasons Why (IMDb 8.2) 

İMDB puanı yüksek yabancı diziler içerisinde yer bulan 13 Reasons Why Türkçesi ile Ölmek İçin 13 Sebep isimli dizimiz İMDB puanı ile dikkatimizi çekiyor. Bu dizi 2017 yapımı bir dizi ve hale çekimleri devam ediyor. Dylan minnette’in canlandırdığı lise öğrencisi Clay Jense bir gün okuldan eve gelir ve evde bir kutu bulur. Kutu içerisinde yeralan kaset içerisinden çıkan ses kaydı ile hayatının şokunu yaşayan Clay Jense ve aşık olduğu kızın bu ses kayıtlarını neden kendisine bıraktığını anlamaya çalışır.

imdb yüksek diziler 13 why reasons
İMDB puanı en yüksek diziler-13 Reasons Why
IMBD Puanı: 8.2

Başlama Tarihi: 2017

Dizi Devam Ediyor Mu: Evet

Yayınlanmış Sezon Sayısı: 1

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 2018

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İMDB Puanı En Yüksek Yabancı Diziler

En İyi En Çok İzlenen Animasyon Filmleri